2022-10-07
最近好似几流行食石烧牛,开多左好多呢类型既店!今日黎呢间都系新开无耐…所以同朋友去试吓☺️☺️舖头唔算好大,但系坐位都几舒服😌我哋点咗两份石烧牛☺️一个牛肩一个系西冷,share食😋份量岩岩好😋下次可以再去试网烧牛肩套餐 $118牛肩肉肉质细嫩香浓☺️☺️而且180g份量都唔细,够晒食!自己钟意烧到几成熟就几成熟😍😍完全可以自己control🤤🤤我最钟意❤️下次必encore🥰下腰西冷套餐 $148西冷肉质较有咬口,但系一d都唔会觉得靭,而且都好香牛味!加埋椒盐食用,好正😳多d人食就可以share多几款🤭另外佢哋跟餐有汤有饭有沙律🥗饮品就另加😉或者有个自助*水吧*可以自己斟水饮😊📌 52C Medium Rare (佐敦)佐敦庙街269号华兴大厦地下#平价石烧牛 #抵食自选 #抵食推介 #佐敦美食 #美食推介 #石烧牛 #牛肉控 #bbq #beeflover #hkblogger #hkfoodie #foodie #igfood #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #fo
舖头唔算好大,但系坐位都几舒服😌
牛肩套餐 $118
下腰西冷套餐 $148
📌 52C Medium Rare (佐敦)
佐敦庙街269号华兴大厦地下
#平价石烧牛 #抵食自选 #抵食推介 #佐敦美食 #美食推介 #石烧牛 #牛肉控 #bbq #beeflover #hkblogger #hkfoodie #foodie #igfood #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #foodiesinternationalchat