2024-05-13 31 浏览
Mobin开新店开业喇,旺角老舖一直帮衬开,新店位于佐敦靓靓嘅逸东酒店地下,装修型格又带点Chill,环境非常舒适,仲可以望住弥敦道街景慢慢叹👍🏻新店当然一样主打创意Fusion墨西哥菜,仲多咗好多选择,例如Tapas 、Nachos 、西班牙蛋饼、Quesadilla 馅饼、创意酸种包、多款美味嘅甜品和特饮,好多美食等紧你,快啲去朝圣啦😋🍯▪️Coffee Brownie’s (Affogato ) Bunuelos With Ice-cream $ 108MOBIN 咖啡布朗尼甜脆饼好有创意嘅甜品,炸脆咗既焦糖玉米饼非常香脆,内里藏住小蛋糕,再配合自制咖啡酱、巧克力布朗尼、云呢拿雪糕,多重口感、而且所有食材都唔太甜,真系甜品大满足🌮▪️Cheesy Flossy Quesadilla $ 78[台X墨]芝士粟米肉松馅饼最钟意这款墨西哥馅饼,松软的饼皮包住猪肉松、马苏里拉芝士、干酪、粟米,满满馅料一边流一边食,非常美味,仲可以配合三款酱,牛油果酱、蕃茄茄莎莎酱 、酸奶油,更加有风味🥪▪️Artisan Sourdough $ 78我最喜欢的酸种包,有多款口味选择,我就梗系拣我最爱口味,面

Ice-cream $ 108
MOBIN 咖啡布朗尼甜脆饼

[台X墨]芝士粟米肉松馅饼

🥪▪️Artisan Sourdough $ 78
我最喜欢的酸种包,有多款口味选择,我就梗系拣我最爱口味,面包烘得又香又脆,配合风干巴马火腿和溶化咗嘅流心芝士,最原始的美味

☕️▪️Latte $ 38
午餐在这个悠闲嘅地方,最适合就配上一杯咖啡,拉花用上最简单嘅心形设计,低调得来又几,咖啡和牛奶的比例刚刚好

• 芝士粟米肉松馅饼
  • MOBIN 咖啡布朗尼甜脆饼