2020-12-10 9463 浏览
去之前真系抱好大期望,个个都吹奏到咁好食,今次见餐厅做梗优惠like  社交平台就有79折优惠就试吓佢!放题分两个时段收费,限时2.5小时!一坐低侍应就会送上刺身拼盘同烧肉拼盘,两位以上就送新鲜波士顿龙虾1只。.📌刺身拼盘有海胆(不可添): 味道比想像中甜! 另外三文鱼、油甘鱼、八爪鱼同带子都几厚,味道正常!但第二轮开始份量劲少🤦🏻‍♀️.📌 烧肉拼盘每款肉都标注咗标签,每样少少俾你试吓味,中意边款可以无限encore。肉类无预先调味,调味料可以自己落。我个人比较中意「澳洲和牛肉眼」口感软腍同埋「澳洲和牛西冷」肉味浓,油脂分布几靓!.📌天妇罗质素一般,但炸粉几厚!炸物有大虾,番薯,南瓜,茄子,榴梿炸弹同芝士年糕!芝士年糕几烟韧, 芝士味浓,唔错!.📌 串烧鸡串,牛串,鸡皮,鸡软骨,鸡肾,任烧任食!质素一般 好重雪味❄️.📌 饮品有好多款清酒,梅酒,柚子酒,红白酒,果汁,汽水,绿茶,纸包饮品,罐装饮品!.📌盐味枝豆好软身唔好食.甜品雪糕:净系食左Movenpick 雪糕,已经食唔落!.总括嚟讲,食完放题个晚 #又疴又呕 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都疴左几次!食物质素一般,食物上得好

📌刺身拼盘

但第二轮开始份量劲少🤦🏻‍♀️

📌 烧肉拼盘

「澳洲和牛肉眼」口感软腍
同埋「澳洲和牛西冷」肉味浓,油脂分布几靓!
📌天妇罗

📌 串烧

鸡串,牛串,鸡皮,鸡软骨,鸡肾,任烧任食!
质素一般 好重雪味❄️
📌 饮品
📌盐味枝豆

好软身唔好食
甜品雪糕:

净系食左Movenpick 雪糕,已经食唔落!
总括嚟讲,食完放题个晚 #又疴又呕 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都疴左几次!食物质素一般,食物上得好慢,价钱仲要咁贵,79折后都要$4xx一位!所以我地都系绝对唔会回头既🥲
食物:6.5/10
环境:7/10