呢间餐厅环境幽静坐得好舒服,啱晒同朋友gathering,餐厅装修系我喜爱嘅粉红色,墙上有好多得意好sweet嘅挂画,有一种浪漫又relax嘅感觉,好啱打卡❤️餐牌主要系set dinner,选择都唔少,一律$228,前菜可选餐汤或者沙律,包咖啡或茶,亦可以加$30有特色咖啡或者餐酒,最后仲有时日甜品🥰性价比都唔错👍🏻我地叫左两个set dinner, 分别选了是日餐汤同埋沙律,粟米汤唔算好浓郁,饮到啲粟米碎,上面啲面包好脆👍🏻沙律落咗好多柚子沙律酱,每样生果沙律菜都好鲜甜,桃驳李好食,好开胃❤️西班牙海鲜饭材料丰富,份量够多,青口都算大只,西班牙饭本身饭粒较硬身,粒粒分明,成碟饭色彩缤纷好靓呀👍🏻烤法国油封鸭腿配香橙八角鸭肉汁呢个油封鸭值得推介,我地影完一阵相都仲keep到皮脆,鸭腿肉质鲜嫩,啖啖肉,腌得好入味,好欣赏配菜有啤梨青提加上酱汁酸酸甜甜咁,同鸭腿好夹好味😋两杯咖啡拉花都好靓,尤其Rose latte,天鹅心心拉得好细致,味道方面我亦比较钟意Rose latte,佢选用巴西豆,咖啡味比较浓烈同埋饮得出淡淡嘅玫瑰味,层次分明❤️另外一杯系Caramel latte,用哥伦比亚咖啡豆

西班牙海鲜饭

烤法国油封鸭腿配香橙八角鸭肉汁

两杯咖啡拉花都好靓,尤其Rose latte,天鹅心心拉得好细致,味道方面我亦比较钟意Rose latte,佢选用巴西豆,咖啡味比较浓烈同埋饮得出淡淡嘅玫瑰味,层次分明❤️另外一杯系Caramel latte,用哥伦比亚咖啡豆,可能烘焙较浅,味道较淡,不过唔会好甜。

甜品方面,朱古力蛋糕texture够湿润,朱古力味浓郁,要一赞嘅就系佢生果伴碟全部都好新鲜好味👍🏻

美味指数🍽:8/10
环境指数📸:8.5/10