2023-12-18
依排羊腩煲关注组系咁有人介绍文记烧腊饭店既羊腩煲🐑 Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️都几好奇烧腊铺既羊腩煲点解咁多人推😋好彩果日6点就去到,岩岩好有位 其他枱已经俾人book晒 晏多小小已经无得walk in 同埋好多人黎拎外卖,可想而知佢几受欢迎🐑想试既朋友仔记得book 定先好去,一系就叫定外卖去拎啦😋必试: 羊腩煲🐑是但总结: 钟意羊腩煲既朋友可以试试 不论味道 口感 性价比 都系average 之上🐑😋是但食评🌟💬✰环境🙂细细间 街坊小店🙂都干干净净🙂几张圆枱加D圆櫈 无咩花巧装修🔨可能太早去到 老板都仲打紧麻雀🀄成件事好街坊 好local🏘️唔好expect 坐得好舒服但凭佢野食既质素 完全可以唔理佢既环境👍 ✰羊腩煲 ($400) 🐑 味道 口感 份量都无得输 但有毛扣小小分😋一上枱个份量真系吓窒左我地成个煲塞满晒羊肉🐑下边仲有巨量支竹 马蹄 葱🍲2个人饱到上心口😋羊腩好入味 八角同南乳味都够😋有小小羊骚味 我自己系钟意有小小羊骚味既🐑如果小小都受唔到既 建议可以食其他小菜成个煲最抵赞系个羊既口感👄唔会煮到烂晒 无晒口感又唔会煮到鬼死咁韧 嚼极都唔嚼唔开皮有弹性 肉都软稔
想试既朋友仔记得book 定先好去,一系就叫定外卖去拎啦😋
必试: 羊腩煲🐑
是但食评🌟💬