2020-03-20
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Are U Labeler (何文田)📍何文田梭桠道25A地舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟告急告急!𠮶日星期日入去帮衬佢,竟然有坐低佢都食完,除咗我哋之外一个客都冇呀!大家点解唔去惩罚佢啊!porcini mushroom risitto $88个酱汁整到好creamy, risotto嘅软硬度啱啱好,加上完全劲揼本超多份量嘅蘑菇,好良心,好好味😭truffle salmon avocado benedict $118 首先卖相好靓,相机食先,之后不得不赞佢系一个完美嘅poached egg!一切开啲蛋浆就涌左出嚟,睇到好治愈,下面垫住就系牛油果蓉,均匀咁样查咗喺面包上面,如果垫底嘅系用sourdough更好!DIRTY $45咖啡控,黎到Cafe梗系要饮咖啡啦,整得好好,无论外表上,定系味道,都非常完美嘅dirty☺️✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨
🍽 Are U Labeler (何文田)
📍何文田梭桠道25A地舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
porcini mushroom risitto $88
DIRTY $45
dirty
dirty
✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨