餐厅: Itamama (何文田廣場)
资讯:

1. 海鲜龙虾汤意大利饭我啱啱试咗一个好正嘅海鲜饭- 海鲜龙虾汤意大利饭,真系好好食啊!汤汁好浓郁,有龙虾嘅鲜味,仲有少少甜味,好开胃。意大利饭都好弹牙,再加上汤汁,食落更加好味。新鲜嘅海鲜包括虾、鱿鱼同蚌,再加上香草同埋调味料,味道真系好正。呢个饭仲好营养,好食又健康。总之,如果你钟意海鲜同埋意大利风味,一定要试下呢个海鲜龙虾汤意大利饭啊!2. 香脆鱼柳滑蛋盖我啱啱试咗一个超好味嘅饭- 香脆鱼柳滑蛋盖饭,真系好正啊!鱼肉煎到好酥脆,口感好好,外面仲有一层酥脆嘅面糊同特别嘅调味料,令人一口接一口。滑蛋盖加埋软糯嘅米饭,令人满足又舒服。最后,蛋汁同鱼肉嘅味道完美结合,口感好正啊!呢个饭唔单止好食,仲好营养,有好多蛋白质同埋维他命。整个饭嘅样子都好精美,色彩鲜艳,一看就流口水。总之,呢个香脆鱼柳滑蛋盖饭系我食过最好味嘅菜之一,不论系味道定系样子都超正,真系值得推介!如果你钟意海鲜同米饭,一定要试下呢个香脆鱼柳滑蛋盖饭啊,保证你一试就会成为佢嘅钟意者!#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfoo
1. 海鲜龙虾汤意大利饭

#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食