2023-05-24 28 浏览
上星期同朋友去咗隔离嘅居酒屋,觉得超高质,见到同层有呢间装修几Stylish嘅Bar,今次就嚟试吓☺️佢哋其实系同一间餐厅嚟,饮酒可以Order返隔离嘅串烧小食▫️Southside($108)呢杯系Open Drink,𠮶晚天气超天气超翳焗,我同Bar Tender 讲想要杯酸酸地嘅Cocktail Refresh 一吓,佢就整咗呢杯粉橙色Drink 比我 超钟意只色🧡👉🏻成份主要有Gin, Yuzu, Cranberry, Cucumber,入口酸酸哋,淡淡嘅酒味喺之后先散发出嚟,完全系我想要嘅味道,饮完即刻Cool Down咗🥰⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ Peach T($88)呢杯Mocktail 上次饮过几正所以今次Encore👉🏻饮落好似桃茶,但好味比平时饮嘅更加浓郁,唔想饮酒嘅朋友可以考虑吓佢🙆🏻‍♀️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 烧鳕鱼干($58)👉🏻质感好薄好脆,味道咸咸地同埋有淡淡嘅熏香味道,再点埋Mayonase,真系好啱𩠌酒,食到停唔到⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. ▫️一口炸芝士🧀($68)👉🏻外皮炸到超脆,炸粉唔会好厚,芝士馅超级多,半溶状态冇得输🫣⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️烧鸡肉串($48)👉🏻外层烧到金黄色,肉质鲜嫩,表

▫️Southside($108)

⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ Peach T($88)
呢杯Mocktail 上次饮过几正所以今次Encore

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 烧鳕鱼干($58)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️一口炸芝士🧀($68)

⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️烧鸡肉串($48)
👉🏻外层烧到金黄色,肉质鲜嫩,表面有满满嘅葱同埋甜甜地嘅酱汁好惹味

——————
评分:8/10