2021-02-23
今次最后忍唔住食左少少🤏米线🍜💓非生酮post 💓1. 唔想成日净系饮味精汤、猪骨汤呢啲汤底,就可以来试试药膳汤底🥰🥰🥰:真‼️海量红枣、龙眼肉带出鲜甜味道🥰加上北芪、党参、当归熬制而成,平时接受唔到🚫药膳味道🚫嘅话、就可以试吓呢一款米线哦🙌😺 药膳味道食落不会极重,而且红枣带出非常清甜既纯味汤底☺️我非常喜欢呢个药膳汤底😊店员话佢都好钟意❤️呢个系一个好滋补嘅汤😙🚺女仔月经后饮返碗好滋补🚺2. 一碗价值差大约$60-$70嘅米线🍜份量极多,仲多过一碗过桥谭仔既米线量😱😱店主果然毫不吝啬🙀🙌🤞🤌🧑🏻🦰米线偏粗、淋&滑身口感👨🏻🦲肥佬表示食完一碗都好饱😂最后我净低半碗米线😳而另一个女仔都食净1/3嘅米线🍜😚个人认为🧐如果食一碗谭仔都食唔晒嘅话,记住叫「少米」‼️记住叫「少米」‼️记住叫「少米」‼️唔好浪费食物😌📜- Menu - 📜1. 药膳农场醉鸡米线🍜HKD$672. 😻推荐👉🏻虫草花药膳农场鸡米线HKD$67 3. 上汤浸时蔬HKD$224. 上汤手作牛丸HKD $305. 上汤墨鱼春卷HKD$30📜- Menu - 📜虫草花药膳农场鸡米线🍜:1. 切鸡鸡件略嫌大件,米线里会找到原件鸡锤、
💓非生酮post 💓
4. 上汤手作牛丸HKD $30
5. 上汤墨鱼春卷HKD$30
📜- Menu - 📜
虫草花药膳农场鸡米线🍜:
1. 切鸡鸡件略嫌大件,米线里会找到原件鸡锤、鸡翼😹吃得比较不方便👾👾但份量就非常足够🥰
药膳农场醉鸡米线🍜:
2. 两碗米线嘅味道都差唔多,分别在于一个系醉鸡、一个有虫草花😙醉鸡味道略嫌不重~希望醉鸡下次食嘅时候会醉多一点点🤑钟意滋补下既就可以食虫草花个款😁
3. 💰小菜方面加配嘅价钱都唔贵💰,大概$20-30一款😊而且都有几款可以选择,全部都系用药膳汤底上😋超滋味养生!米线唔够汤嘅时候我倒埋落碗米线度饮😹全部饮晒😹😱我系咪有啲痴线😳‼️
❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎❤️🧡
❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎❤️🧡