2019-08-25 398 浏览
近日住大角咀嘅同事,试咗屋企附近有间抵食鸡煲放题,食物高质之余,仲要无限时任饮任食,够哂尽兴!于是佢约埋我再去食过!喺太子站行过去,边行边讲,好快就到。净系鸡煲都已经有五款选择!有招牌川味鸡煲,养生正气鸡煲,秘制椰香鸡煲,南姜鸡煲,儿童适宜芝士鸡煲;照顾晒大人细路,食辣同唔食辣嘅需要。饮品选择亦都好多,除咗有各款韩式罐装饮品,汽水,茶饮,仲有自家制菊花物同埋茶包可以冲泡,加$20仲可以任饮酒精饮品添!坐低冇耐店员即送上小食👍🏻是夜我哋拣咗个招牌川辣鸡煲,呢度既鸡煲直头可以话系同你度身订制,辣度/花椒/芫荽/洋葱/大葱/姜片各种份量嘅多少完全由你去选择👍🏻秘制辣汁好香好惹味!鸡肉肉质嫩滑juicy!鸡皮少油脂,连皮食都唔内疚;而且鸡煲香而不腻,唔系油淋淋嘅𠮶种辣油鸡煲!我地不知不觉差唔多食晒成煲先加汤打边炉😂火锅配料选择都唔少,有成四五十款。炸鱼皮酥脆,当小食就咁食都已经好正!肉类质素高,牛小排牛味香浓,安格斯牛肩胛鲜嫩,油脂甘香,西班牙黑毛猪梅肉口感弹牙。特别想讲嘅系,呢到嘅丸类都好有质素,肉味浓,好弹牙!钟意食肉丸嘅我,一食就知道系靓货,唔系平时出面放题食开𠮶啲cheap cheap
喺太子站行过去,边行边讲,好快就到。

坐低冇耐店员即送上小食👍🏻

我地不知不觉差唔多食晒成煲先加汤打边炉😂
火锅配料选择都唔少,有成四五十款。
炸鱼皮酥脆,当小食就咁食都已经好正!

特别想讲嘅系,呢到嘅丸类都好有质素,肉味浓,好弹牙!钟意食肉丸嘅我,一食就知道系靓货,唔系平时出面放题食开𠮶啲cheap cheap丸!
珍宝蟹柳同啤酒肠果然好有份量,记得留意番Menu上面嘅巨型食材标注,唔好浪费食物。
蔬菜同菇类都有得自助,用花盘装住,影相得意之余,又可以隔水。
甜品仲有啫喱同凉粉!
2019-08-19