2018-06-25 293 浏览
昨晚第二次去食,因为之前食过感觉良好,所以再帮衬,但今次比一条串串贡侍应搞到唔会再帮衬。话说食返上次既鱼汤浸鱼,系用一个玻璃盘上,佢地用一个架撑住个玻璃盘,架入面有2粒爉烛仔,其中一粒无火,就叫个长发带眼镜中年女人侍应点返个火,佢用火枪点左一轮都唔得,搞左一阵终于 ok,哈,可能唔gur 我地比野佢做,点完木无表情兼语气带点不肖话:其实依个都只系装饰黎架即,条鱼本身系熟既!哗哗哗,鬼唔知条鱼熟?如果系装饰咪鬼放系度啦,好明显啲火系为左keep 住条鱼热,做少少野咁串,仲够胆收加一,咁就乜都唔洗做喇。另外建议你地去依间食,唔好揾一件长头发带眼镜既中年女性侍应做野,佢会串到你感觉贴钱买难受的

2018-06-20