2019-07-06
由餐汤,面包,头盘沙拉到主菜,都令人惊喜。慢煮T-骨羊仔配焗蒜头- 等左好耐先上菜,羊比较细份,好在家人share左佢地个d俾,值得一赞系个蒜头唔辣西冷-佢出名食牛,所以点都要一试,真系几好食,好炭烧味,好香好有牛味黑毛猪黑松露意粉- 黑毛猪拣左7成熟,好嫩口,不过比起其他,有点逊色,不过个意粉好好食,黑松露味道浓郁大虾带子大啡菇意大利饭-呢个都好食,啡菇好juicy,意大利饭硬度适中,岩香港人口味不过当日可能少人返工?上菜速度好慢,由其系嗌左个甜品,等左好耐都未到,仲有因为有朋友生日,打电话订枱时问左可否写字,佢话可以,当时仲俾埋名佢,confirm booking时都话mark左名,结果个甜品无写任何野......可能甜品唔适合写字吧?如果佢当初同我讲边d甜品可以写字就更好。Anyway会再encore!
Anyway会再encore!
查看之前的留言 ()