2017-02-21 480 浏览
因为成日系旺角转车返屋企…所以好多时系旺角埋饭先。不过先决条件系要快,方便同唔使谂!所以好多时都系谭仔搞掂!讲番呢间贵川,以前都成日经过但都系过门而不入!因为见到场面冷清清冇乜人!所以都系唔敢搏!不过唔知几时开始好多人排队就挑起我D好奇心想试下!终于有日9点几经过又咁啱见到有吉位就即管入去试下!入到去靓女安排左我地坐4人卡位!!系谂紧食乜时候,靓女急不及待问我地食乜几次!为左配合佢,我就即刻叫左墨丸炸酱小锅米线!女友就叫左腩肉鱼饺米线!先讲下个汤底,味道同荃湾云贵好近似!酸酸辣辣!不过呢间就冇咁肥腻!墨丸都唔错,有D墨鱼香味!都唔会成口粉成粒份子料理咁!炸酱就不过下失!鱼饺就同一般街食到分别不大!腩肉都系不过不失!唔太入味!呢味野我都系觉得荃湾云贵好味!米线煮得好烟韧不过份量太少!大约$40碗粉唔系太贵!可能我大食,唔太饱!不过总括黎讲几好味!如唔太肚饿又想食下米线,绝对系旺角谭仔以外唔错既选择!谢谢…

终于有日9点几经过又咁啱见到有吉位就即管入去试下!

入到去靓女安排左我地坐4人卡位!
!系谂紧食乜时候,靓女急不及待问我地食乜几次

墨丸都唔错,有D墨鱼香味!都唔会成口粉成粒份子料理咁!

炸酱就不过下失!

鱼饺就同一般街食到分别不大!

腩肉都系不过不失!唔太入味!呢味野我都系觉得荃湾云贵好味!

米线煮得好烟韧
不过份量太少!

大约$40碗粉唔系太贵!可能我大食,唔太饱!

谢谢…
  • 小锅米线