2017-05-07
上环有间食一人火锅叫煮道,新开既,有安格斯牛肉食,同朋友试吓,看见餐牌,好特别,好colourful,又多选择,门口有个机械人, 觉得好特别的门面, 点了环球海鲜锅$168,日式Sukiyaki 汤底同星级精选锅,韩式部队汤底, 先叫两杯饮品, 台式珍珠奶茶同洛神花神, 酸酸地开胃呀!之后好惊讶, 突然通道见到个ROBOT靓女, 棒餐, 旁人望到都拿起手机影相, 到了主角, 环球海鲜锅$168,有日式Sukiyaki 汤底, 海鲜铺得满满, 有青口, 墨鱼仔, 大虾,广岛蚝, 仲有好多不同款式既丸, 配以日式甜汤底, 好正呀, 广岛蚝肥大, 厚肉, 每粒丸都到馅架, 好足料, 系同一个出名既丸公司合作, 真材 实料呀!之后有星级精选锅,韩式部队汤底, 系另一主角, 安格斯肥牛, 有支美国旗仔, 好特别, 部队汤底带点辣惹味呀! 肥牛肉香, 还有多款丸同蟹柳, 粟米, 一个人份量超班呀!牛肉薄, 嫩肉好淋, 埋单每人约170蚊, 食到捧住肚走呀!
门口有个机械人, 觉得好特别的门面,
先叫两杯饮品, 台式珍珠奶茶同洛神花神, 酸酸地开胃呀!
广岛蚝肥大, 厚肉,
每粒丸都到馅架, 好足料, 系同一个出名既丸公司合作, 真材 实料呀! 之后有星级精选锅,韩式部队汤底, 系另一主角, 安格斯肥牛, 有支美国旗仔, 好特别, 部队汤底带点辣惹味呀! 肥牛肉香, 还有多款丸同蟹柳, 粟米, 一个人份量超班呀! 牛肉薄, 嫩肉好淋, 埋单每人约170蚊, 食到捧住肚走呀!