2006-06-09
呢间野我不嬲都食开.初头冇乜人识已去帮衬.感觉还可以..好~由头讲起位一定要订,两个人就好快.两个以上我劝你都系吾好去了/book早半个钟不过个度d等位制度其实好有问题,walk in有时会快过book,安排入座个条女就真系吾掂,态度又差..到入到座喇位就真系几逼,人又多,新个d 侍应还可以,但旧个d就真系~差,上菜时间还算快.到食物我谂大家都系俾佢d寿司吸引先,大大块鱼生,不过其实我觉得佢个度得几样寿司好食:三文鱼,鳗鱼,甜虾,带子沙律,其他都不外如是..十个有九个都试过o既蟹子沙律系好大碟,不过我觉得佢d蟹子流流地,完全吾好食..拉面还可以,有机会可以试下个中华冷面,呢个吾错,其他卷物就吾系好洗试(特别系有海胆个d)..最重要一样就系吾好叫天妇罗~硬到乜咁..炒饭都不过不失..食完喇一见你枱面冇食物就会问你d野食黎齐未,黎齐上埋d甜品俾你(雪米磁),跟住就帮你埋埋张单,坐多阵都好似吾得咁,我排左咁耐队,等左咁耐,竟然一食完俾人赶走,真系舒服晒总括来说食物还可以,但好食的吾多,未饱又吾想食返一檥o既野就唯有叫d普通的食物坐位吾掂waiter吾掂服务吾掂但系真系冇乜边度食到咁大块鱼生o
好~由头讲起
位一定要订,两个人就好快.
两个以上我劝你都系吾好去了/book早半个钟
到入到座喇
到食物
食完喇
总括来说
坐位吾掂
waiter吾掂
服务吾掂
但系真系冇乜边度食到咁大块鱼生o既寿司,未去过可以一试,去完就未必会再去~~