2018-03-09 474 浏览
Restaurant week 黎到呢间餐厅试试 结果好失望 首先落单时明明指住比佢睇落乜佢都落错 仲要好似唔信咁去问返落单果个 之后都仲要走返埋黎话我知我系落左果个错的 其实落错单好正常好常见姐下话 仲要走返黎赖 蟹仔好热气 鲍鱼唔滑 虽然味道还好Linguini唔弹牙 而且因为我食到尾先食只虾 所以临尾先发觉只虾系唔熟嘅🙄佢仲要话佢地呢度啲野系raw raw地 都唔系比我觉得唔熟到我哨到好似有佢条筋咁下话 raw raw地咁你个面又识得overcook牛肉唔林又无牛肉味..其实终于有一个系好食 但系份量实在好generous 实在唔明 呢度食物份量样样都好generous 食哂三个course都唔够饱 听到连隔离上菜时果位男士都忍唔住寸佢地嘅portion真系generous 每比佢一个意见都多多借口弹返来...真心多谢哂 无下次
Abalone

蟹仔好热气 鲍鱼唔滑 虽然味道还好
Prawn  Linguini  with  tomato  sauce

Beer  braised  beef  short  ribs

牛肉唔林又无牛肉味..
Tiramisu

其实终于有一个系好食 但系份量实在好generous