呢间好多特色中式甜品,听讲好似六月就结业,值得一去嘅🥺🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65热朱古力梳乎里,伴冻白朱古力榛子味梳乎里。▪️即整梳乎里热辣辣超胀卜卜,我系咁打卡,职员叫我即整要快啲食😂,朱古力味都几香浓,呢个系冇流心,系自己加朱古力酱🍊 焗香橙朱古力软心梳乎里伴青柠雪葩 $65香橙味梳乎里,内藏软心朱古力,伴青柠雪葩。▪️个汁同雪葩酸到我怀疑人生,香橙味劲出,入边系朱古力流心,可以想像成橙味朱古力🥹,唔太岩我口味,我朋友话中意呢个多啲,清新清爽啲。呢间好多特色中式甜品,听讲好似六月就结业,值得一去嘅🥺🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65热朱古力梳乎里,伴冻白朱古力榛子味梳乎里。即整梳乎里热辣辣超松🍊 焗香橙朱古力软心梳乎里伴青柠雪葩 $65香橙味梳乎里,内藏软心朱古力,伴青柠雪葩。个汁同雪葩酸到我怀疑人生,香橙味劲出,入边系朱古力流心,可以想像成橙味朱古力🥹,唔太岩我口味,我朋友话中意呢个多啲,清新清爽啲。
呢间好多特色中式甜品,听讲好似六月就结业,值得一去嘅🥺

🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65
热朱古力梳乎里,伴冻白朱古力榛子味梳乎里。

🍊 焗香橙朱古力软心梳乎里伴青柠雪葩 $65
香橙味梳乎里,内藏软心朱古力,伴青柠雪葩。

呢间好多特色中式甜品,听讲好似六月就结业,值得一去嘅🥺

🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65
热朱古力梳乎里,伴冻白朱古力榛子味梳乎里。
即整梳乎里热辣辣超松

🍊 焗香橙朱古力软心梳乎里伴青柠雪葩 $65
香橙味梳乎里,内藏软心朱古力,伴青柠雪葩。
  • 焗黑白朱古力梳乎里
  • 黑白朱古力梳乎厘