悅滿軒

House of Joy
虽然之前都嚟过呢边嘅市集,但都系第一次嚟呢间餐厅食嘢,环境装修都好靓,俾人一种好高级嘅感觉😘🔸日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁〰️沙律系用咗柚子汁同埋加咗啲西柚,成个感觉都几fresh !日本红蟹肉鲜甜,而且都好多肉,另外仲有鹌鹑蛋,捞埋一齐食,口感同味道又几丰富。🔸烤西班牙八爪鱼脚配苹果沙律,哈里萨汁〰️八爪鱼都几滑溜,口感弹牙,沙律加咗啲苹果好爽甜。🔸烤澳洲龙婽尾配烤露笋,青柠慕斯汁〰️龙虾尾大大只嘅卖相超级吸引,而且肉质都好鲜甜,好厚肉。仲有个青柠慕斯汁都几特别,酸酸地咁几啱我口味。🔸香煎大西洋黑鳕鱼配海鲜,蟹肉昆布汁〰️呢个比较fusion啲嘅菜式,卖相都好梦幻,加咗啲好靓嘅花花之余,仲有啲海鲜泡,味道大大提升。海鲜方面仲有大西洋黑鳕鱼,蚬,青口,虾,非常之吸引。
🔸日本红蟹西柚沙律配柚子油醋汁〰️
🔸烤西班牙八爪鱼脚配苹果沙律,哈里萨汁〰️
八爪鱼都几滑溜,口感弹牙,沙律加咗啲苹果好爽甜。
🔸烤澳洲龙婽尾配烤露笋,青柠慕斯汁〰️
🔸香煎大西洋黑鳕鱼配海鲜,蟹肉昆布汁〰️