2024-01-08
极上帝王水产,之前食过几次,今前同以前相比感觉到佢地既进步!佢哋有蚝、赤虾刺身、鳗鱼同矶煮鲍鱼等日式野,全部都几好!首先,佢哋嘅蚝好新鲜,肉质好鲜美,几有蚝味同有厚度,真系好开胃!对中意蚝既朋友黎讲呢度绝对系一个好好嘅选择!然后,我试咗佢哋嘅赤虾刺身。个刺身好鲜嫩,色泽好艳丽,唔算太大每一口都有鲜甜嘅海鲜味,真系令人难以忘怀。佢哋处理嘅好细心剔走啲肠,保留咗赤虾嘅原汁原味。接下嚟,就系佢哋嘅鳗鱼。话真系,个鳗鱼烧得刚刚好,肉质好嫩滑,味道好浓郁。加上佢哋嘅酱汁唔算太腻,每一口都好享受!最后,我都试咗佢哋嘅矶煮鲍鱼。鲍鱼煮得好嫩滑,充满咗海洋嘅鲜味。矶煮汤汁浓郁,完美提升咗鲍鱼嘅风味。真系一道令人难以忘怀嘅料理,一定要试下!总括嚟讲,极上帝王水产绝对系一个令人印象深刻嘅餐厅。佢哋嘅海鲜选择多样丰富,质量绝对唔使担心。不论系蚝、赤虾刺身、鳗鱼定矶煮鲍鱼,每一道料理都展现咗日本料理嘅精髓同烹饪技巧。如果你钟意食海鲜,记住唔好错过极上帝王水产啊!我已经好期待再次品味佢哋嘅美味啦!