2021-09-30
============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉·• 虾面 $85·• 古月招牌肉骨茶 $85·• 辣椒捞双丸 $30·• 秘制鱼露翼 (4 只) $38💸 人均$110❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧゚.❁⃘𖤣𖥧*゚.北角真系好多野食! 锦屏街后街嘅古月, 值得一试嘅星马菜, 价钱少少偏贵嘅~ 同埋佢唔系全部野都好食,要考下运气👻-·• 虾面 $85 ✰✰✰可选择油面﹑米粉或掺掺~ 虾汤好鲜, 冇食到味精味🦐 可惜系除左面同汤, 啲配焊非常普通, 虾好细只唔系好新鲜, 鱼蛋鱼片同肉都唔出色.-·• 古月招牌肉骨茶 $85 ✰✰朋友们喜欢佢个肉骨茶, 但唔系好啱我口味🥲 完全冇药饍味, 只有胡椒味. 碗汤只有一大粒蒜同两旧肉. 汤嘅颜色好浅, 除左胡椒味咩都食唔到😞-·• 辣椒捞双丸 $30 ✰0辣味, 好似渌完啲丸加啲炸蒜上去咁😖-·• 秘制鱼露翼 (4 只) $38 ✰✰✰✰鸡翼好食! 皮脆内嫩. 个鱼露味好特别, 少少咸香~
============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉
·• 古月招牌肉骨茶 $85 ✰✰
·• 辣椒捞双丸 $30 ✰
0辣味, 好似渌完啲丸加啲炸蒜上去咁😖
·• 秘制鱼露翼 (4 只) $38 ✰✰✰✰
鸡翼好食! 皮脆内嫩. 个鱼露味好特别, 少少咸香~