2021-12-08 267 浏览
上星期夜晚经过呢间新餐厅, 简约浅色装修, cafe feel, 环境都舒服! 价钱唔算平, 但食物质素ok, 值得一试!2个人叫左凉拌青瓜, 重庆酸菜鱼, 安格斯牛柳粒炒手工河粉, 龙虾汤同1款特饮(好似叫蓝海洋, 唔太记得个名)!牛柳粒手工河粉: 屋企人食嘅, 所以无影低, 我试左几条河粉, 够味够滑, 不过份量唔算多, 男士可能未必够食酸菜鱼: 味道唔错, 唔会太辣, 鱼片都算多, 配料有薯粉, 莴荀, 芽菜凉拌青瓜: 喜欢佢个酱汁, 口味适中, 唔会太辣, 屋企人唔食辣都食得到龙虾汤: 个人一向钟意饮龙虾汤, 呢度个汤味道浓, 唔会稀, 伴汤面包有少少淋, 如果烘得脆啲会较好特饮: 屋企人叫嘅, 用罐装都几特别, 味道普通

酸菜鱼
重庆酸菜鱼

凉拌青瓜

龙虾汤

特饮: 屋企人叫嘅, 用罐装都几特别, 味道普通
2021-11-30
重庆酸菜鱼