2024-02-05
之前老公话想去西贡行下,顺便去 WM Hotel 食Lunch ,我哋好钟意去呢间酒店,每次来感觉好舒服好有度假的感觉。位于酒店地下低层的 M Square ,空间好大楼底高,坐位好舒服感觉好Relax。Pet friendly 之余仲有好多娱乐设施,有桌球、VR哥尔夫球、游戏机等,适合一家大细一齐来。💛Roasted Beef Salad 🥗💛沙律份量好多,老公好钟意食沙律菜,罗马生菜、彩椒、青瓜等材料都好新鲜,烤牛肉的肉质嫩滑juicy,加上黑椒、Feta cheese去调味,再配上佢个蜜糖芥末汁好夹好好食。💛Calamari Squid Ink Pasta💛鱿鱼质地好爽弹,墨汁意粉煮得烟靭度刚好,最特别系用了芥末忌廉汁同埋蕃茄莎莎酱,食起嚟唔会好似净系忌廉咁腻,蕃茄莎莎带少许酸酸甜甜中和返个感觉好清新。💛Betty’s French Toast 💛老公超爱呢个法式多士,多士质地做到好软熟有啲似面包布甸咁好特别,配埋杂莓酱、生果、饼碎、糖浆等一起食好夹。临走时仲叫咗杯 Snacks cup 可以take a way 一路行海边一路慢慢叹。上面装食物下面系饮品中间插支饮管拎起上来好方
💛Roasted Beef Salad 🥗💛
💛Calamari Squid Ink Pasta💛
💛Betty’s French Toast 💛
临走时仲叫咗杯 Snacks cup 可以take a way 一路行海边一路慢慢叹。上面装食物下面系饮品中间插支饮管拎起上来好方便。
💜墨西哥脆片 配 荔枝味茶💜
Nachos 脆脆配上牛油果酱、酸忌廉、蕃茄莎莎、芝士酱、少少辣椒。茘枝茶几香又唔甜。