2018-07-30 608 浏览
今日site visit后好口渴,咁岩系yoho,顺便去试呢间check check sin,见到佢分门别类左几项比较养生既饮料,未饮已经加晒分,因为觉得有心思!样样都想试,我唯有问个女仔staff,佢个人中意饮边d,佢介绍左有咬口既苹果雪梨菊花茶同埋紫薯燕麦米水。因为我系正个几日唔舒服,唔敢叫冻饮,就叫左热既紫薯燕麦米水黎试,同事则叫左茉莉柠檬茶。职员态度都唔错,会耐心回答,终于等到我杯紫薯燕麦米水,我原本好惊劲热,要等佢常温返,点知原来系暖暖地,可以即时享用,又系一个加分位!最重要系唔甜!饮落好顺口,仲有薏米粒粒咬,份量仲要唔少,足料!最重要系环境都唔错,座位仲有插头俾大家叉电,完全系我会再encore既饮品店!
紫薯燕麦米水
2018-07-30