2019-04-28 522 浏览
其实呢间餐厅门面唔多起眼,侍应见到我地拎住一袋二袋入去,本身安排左张2人台俾我,后尾拍多左张台俾我地坐,叫我地坐得舒服d。呢到我内心系加左1分,因为食物质素重要,服务态度都一样。今次我地冇食set dinner,散点左几款菜式。黑椒半烧薄切鲜吞拿鱼 $98 平时刺身就食得多,半烧嘅吞拿鱼都系第一次试,黑椒调味,薄切吞拿鱼口感几特别,但唔系入口即溶。配上碟边嘅黑醋沙律菜,好开胃。海鲜意粉配鲜虾茄蓉汁 $148 海鲜有青口,大虾,蚬肉,意粉烟韧,配上浓浓茄蓉酱,好味。黑安格斯肉眼扒 $278 一般食牛扒我都会叫medium rare,切嘅时候仲有血水渗出,肉质juicy,证明厨师冇overcooked,岩哂我呢d牛魔王。

今次我地冇食set dinner,散点左几款菜式。

• 黑椒半烧薄切鲜吞拿柳