2019-07-30 133 浏览
位于尖沙咀唔算系最旺嘅位置,仲要落地牢先至揾到,如果唔系朋友介绍都好少机会嚟到呢度,但系食完之后下次我一定会再带朋友过嚟,水准不错。系呢度除咗识佢嘅装修之外,就系食佢嘅怀旧食品,好似个炸鱼皮甘,佢写住有骨炸鱼皮听落好似好惊咁。但试吓先发现原来佢系我细细个开始就同为食嘅炸鱼皮 ,好耐揾唔到呢个口味。佢比普通嘅炸鱼皮更加丰富,好脆,好好味。跟住就系呢一个鸭血,通常台湾人打边炉都会有鸭血出现,香港来讲比较少而且好味道嘅鸭血,唔系度度都有 ,但呢度嘅十分之唔错。仲有呢个猪天梯,可能唔系咁多人食,又可能唔系咁多人敢食,但系佢嘅味道十分之唔错,好爽好脆。呢度除咗散叫之外仲会有啲组合嘅价钱,例如手切肥牛加海鲜拼盘先588元,抵过散叫。喜欢吃刺身的不妨试下活鱼刺身,唔系度度都有。