2019-01-03 372 浏览
圣诞假期难得过开荃湾区,一于睇下open rice既介绍~揾到呢间西餐厅,好似几好㖞,打个电话黎book位,26/12就算早一日book都有,店员话分两轮(11点同1点),我地拣左后者。准时1点入坐,店员全都是年青人,难得的有礼貌和耐性服务食客。当日有semi buffet(sorry无影到相),再加埋main既餐牌,可以任选一,价位大约128-168左右未加一。我点了个红鲔鱼餐,老公就叫了他常吃的汉堡。由于他喉咙痛,所以弱弱的问下店员个薯条可否转其他食物,又意外地转左个沙律比我地赞!讲下semi buffet先,我地一早舀左个汤,一饮先发现原来系麦皮,跟住听到隔离台都有同样既疑问~下次大家再去如果见到疑似忌廉汤,可以先问下店员以确定喔又或如果放个牌子,就会更清楚。Semi buffet的选择多,有沙律,甜品仲有自制格仔pancake机,易用又好味。到主菜,我个红鲔好大块,卖相非常好,且啖啖肉。不过,我食开既红鲔多数都系中餐蒸,今次西餐感觉佢有点结实份量搭够。呢间值得推介,下次黎荃湾都会考虑再探佢

份量搭够。

呢间值得推介,下次黎荃湾都会考虑再探佢
红鲔