2024-10-05 4993 浏览
平时都好钟意食火锅任食,今次都系第一次写食评🥰,经过见到呢间麻甩炉个名几得意㖞 🤔几朋友就睇下个menu先😉 ,咁啱大家又好钟意食海鲜见到有海鲜任食😱 梗系试下啦🤭 落到嚟个环境都企理 又有卡位坐都几舒服跟住点餐就点咗花胶鸡🫰 之后可以转其他汤底 ,不过我哋见啲汤底又唔系好啱食所以冇转汤底 用返花胶鸡个汤底打边炉 一开始会出个刺身拼盘 有我最钟意食嘅 三文鱼😍 之后仲可以任食添🥰 食完刺身之后食花胶鸡煲啲鸡超级滑好好食,个汤都好好味食完鸡之后就会出个海鲜拼盘打边炉😱鲍鱼扇贝虾仲有多款海鲜有得任食 牛肉有牛板腱好有肉味 🤭出面其他配料都好多选择, 之后仲有häagen-dazs雪糕😍饮食仲有好多其他甜品 , 最后大家都捧住个肚走超级饱🥰 358呢个价钱 真心觉得值回票价 一定会再返转头食其他套餐😍
2024-10-04
  • 刺身