餐厅: 譚仔三哥米線 (形點 II)
资讯:

👩🏻‍🍳 谭仔三哥👨🏻‍🍳👣值得科劳指数:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🍽胡椒肉骨汤米线(配黑椒猪扒、老油条)👅啲汤嘅肉骨味唔浓,尤其配黑椒,如果食大辣,更加会盖过左肉骨味,好彩我唔系食太辣,仲勉强食到浸肉骨汤味,不过不失啦。👅猪扒其实得两条仔,男仔或者生肉不欢者要自己再加𩠌啦。👅老油条呢个名词拎嚟形容人我就知,但实际食呢,我都系第一次🙈原来好硬,要浸汤食🤣我都系钟意食新鲜炸油条多啲🤣👅最后,系相入面呢样野,少少爽口,几夹呢个汤🤩其实⋯⋯佢系咩嚟?有无高人话我知🤭📍地点:元朗YOHO 二期
👩🏻‍🍳 谭仔三哥👨🏻‍🍳

👣值得科劳指数:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻

🍽胡椒肉骨汤米线(配黑椒猪扒、老油条)

👅猪扒其实得两条仔,男仔或者生肉不欢者要自己再加𩠌啦。

📍地点:元朗YOHO 二期