2023-04-10
不嬲都中意食下小店,经常都会去食下车仔面😌 整得好味同干净嘅车仔面店其实唔多,呢间我会想再去。必食双拼煎饺 ($42/8只)叫左韭菜饺同埋椰菜饺,只只都好足料,外面煎得好香脆又唔会㶶,里面系仲有肉汁,所以食嘅时候要小心肉汁飞出嚟,好好味🤣下次想试埋佢新嘅芝士粟米饺子。嚟到车仔面店,一定要试佢嘅车仔面啦,叫咗牛腩、牛柏叶、墨鱼丸同埋咖喱鱼蛋嘅河粉,配埋腩汁同埋秘制辣汁,钟意食辣一定要试吓佢嘅辣汁。 ($55)除咗车仔面啲𩠌之外,佢都有一啲小食,今次就叫咗秘制辣鱿鱼🦑 ($38),几爽几弹牙,而且个秘制汁个味几好,辣得几过瘾。爆浆阿华田西多士配朱古力榛子酱($37)睇咗好多食评都话要试呢个,真系冇叫错。邪恶得来真系好好味,好有满足感,唔会系超甜,但系有啖啖都系酱,好正😋但相信要做返D运动先可以消化到佢🤣最后想赞一赞啲店员,全部都好Nice,会特登问我哋西多士系咪食到差唔多先上,我哋冇叫嘢饮,又会主动俾两杯暖水我哋,见我哋拎住个袋,仲特登比四人枱我哋两个人坐🥹开心🥳。
必食双拼煎饺 ($42/8只)
爆浆阿华田西多士配朱古力榛子酱($37)