2023-04-30
同朋友讲起食炸鸡,即刻谂起呢间餐厅,一坐低会上腌萝卜同椰菜丝沙律,两样都可以refill,虽然餐厅装修有啲old school,但坐落舒服干净冷气足,同埋好多部电视全方位都睇到K-Pop MV👍👍😉😉🔘半半炸鸡 $178 + $10原味加甜辣味道,拣咗无骨要加$10,无骨啖啖肉系食得轻松啲,份量又系超级多,我谂每款大约有10件左右,钟意佢个炸粉好松脆,鸡肉Juicy唔会炸到干晒,自己就钟意比较干爽嘅原味炸鸡多啲~🔘海鲜炸酱面 $198睇韩剧啲人成日食炸酱面食到津津有味,好想正经啲食一次炸酱面,一上枱俾佢吓亲超级大碟,每条面条都挂满酱汁,除咗虾同鱿鱼,仲有薯仔粒同肉粒做配料,面条有少少烟韧感配合个炸酱系几好味~🔘梨汁 $28🔘济州橙汁 $28食炸鸡点可以冇嘢饮,果汁系平啲嘅选择,我估系韩式罐装饮品再倒出嚟加冰,梨汁几好饮,唔会过甜从有少少果肉~
🔘半半炸鸡 $178 + $10
🔘海鲜炸酱面 $198