2017-08-05
荔枝角俾我嘅印象就系工厂区同香工,估唔到可以揾到水准不俗嘅egg benedict食因为星期六嘅关系,店内人客不多,环境显得格外舒适!两个女生可以试到嘅菜式唔多,我哋一齐share咗smoke salmon egg benedict 同埋portobello mushroom salad Egg benedict真心不错,细心之处系喺个底同埋个烟三文鱼之间夹杂住一啲好像紫菜嘅东东@@食落更添香口但又唔会太咸,而切落去𠮶一下啲蛋浆涌出,真系忍唔想要映底如果𠮶个伴碟嘅薯饼唔好咁干身呢味菜就perfect喇~~另外,大啡菇食落鲜味多汁,啱晒我呢啲好菇之徙只系略嫌旁边嘅沙律菜好似不是太新鲜...至于饮品,我点咗个rose latte,卖相几好,饮落玫瑰味又唔会太抢,可以一试!
因为星期六嘅关系,店内人客不多,环境显得格外舒适!