2023-12-05
四宝食堂, 讲咗好耐都未试,今日同朋友终于可以试下。▪︎福建炒饭▪︎$58同朋友睇完戏,黎到四宝,已经系下午茶时段。睇menu见到个福建炒饭张相好靓,于是就试一试,上枱同张相一样卖相👍呢个福建炒饭真系好好味!佢入面有鸡粒、翠玉瓜粒、虾粒、红萝卜片,个芡汁拍得住大酒楼,系平时食开福建炒饭个味👍味道岩岩好,唔会太咸又唔会唔够味,配料好足料,咁既价钱食到呢个饭好满足❤️▪︎ 椒盐鸡翼配薯条 ▪︎朋友因为唔太饿所以叫左椒盐鸡翼薯条,我试左一只,都几好味,外脆带点椒盐咸香味,不过佢炸得比较干身,薯条正常。跟餐▪︎热柠水▪︎跟餐▪︎冻柠茶小甜小冰 ▪︎ 冻饮+$3叫咗小甜但系都系偏甜,下次如果系都系叫走甜 稳阵啲,同埋茶胆略嫌过浓有微涩。其实整体啲嘢食好够热,上枱热辣辣,野食好味,环境舒适,墙身有啲装饰,茶记黎讲,野食又多种类,系会再黎既餐厅👍😎
四宝食堂, 讲咗好耐都未试,今日同朋友终于可以试下。
▪︎福建炒饭▪︎$58
同朋友睇完戏,黎到四宝,已经系下午茶时段。
▪︎ 椒盐鸡翼配薯条 ▪︎
跟餐▪︎热柠水▪︎