2017-05-07 4744 浏览
银座藏人座落在湾仔华美酒店一楼,地方寛濶, 不似一般放题又逼又嘈,环境己先取胜。老实说,食物款类不多,但对于我这类食人己足够了,因我跟本吃不下咁多不同款类的食物, 最重要 是价钱非常合理呀。当然先来一个什锦刺身,有三文鱼、甜虾、螺肉等。 款款都鲜甜美味, 我朋友就极力推介螺肉, 而我就非常喜欢甜虾,好大只,食落口有粘粘的感觉,仲好似有少少海水味,正。由于刚刚炸出嚟,所以芝士年糕又是本人极力推介之一。外脆内软, 流心芝士有少少酸奶的味道, 所以吃了两碟。鳗鱼都好好味。温泉蛋沙律, 有面包粒,烟肉粒伴碟, 打散个温泉蛋 配埋沙律酱汁一齐食, 简直一流清酒杂菌蛤目,虽然蛤目不大只, 但尚可接受, 汤底还有什菌,吾错。加埋一每人300蚊仲有找。超抵

由于刚刚炸出嚟,所以芝士年糕又是本人极力推介之一。

外脆内软, 流心芝士有少少酸奶的味道, 所以吃了两碟。

鳗鱼都好好味。

加埋一每人300蚊仲有找。超抵