ꔛ疫情期间难免都想呼吸一下新鲜空气 趁住星期日放假就入左梅窝行下 顺便揾食 拣左呢间好多人帮衬既越南粉 唔想排队既最好早啲入去喇|•ω•,,)⁣⁣⁣⁣▫️鲜茄牛腩汤檬🍅 |$58⁣⁣↬ 茄汤鲜甜 但唔够浓 牛腩有好多旧 炆到好软淋 够入味 唯一不足系啲檬粉好碎⁣⁣⁣⁣▫️顺化辣鸡汤檬🐥 |$63⁣⁣↬ 汤底望落好似几辣咁 但食落冇咩辣味 怕辣既朋友都可以食到 鸡件都有4件 但肉质唔够滑 仲有几旧猪骨 反而猪骨几好食 又淋又唔鞋⁣⁣⁣⁣ᐠ ♥︎ ᐟ原本谂住试梅窝限定既蟹茄汤檬 点知当日冇蟹 不过另外呢两碗星期日限定都唔错 我地食完大概下午1点几已经卖哂星期日限定 所以想试既就唔好咁晏入去喇(´๑•ω•๑`)⁣⁣

▫️鲜茄牛腩汤檬🍅 |$58⁣⁣

▫️顺化辣鸡汤檬🐥 |$63⁣⁣