2018-05-03
见到杂志介绍Godiva 系五一黄金周做紧折扣,电话号码有五字或者一字嘅人,食雪糕可以有折扣。中咗一个号码有九折,中咗两个号码有八折,中咗三个号码有七折添!咁啱我中咗三个号码,七折享用雪糕,冇理由唔试喇!离开青衣附近,知道青衣城有间分店。虽然算早关门,但系唔可以错过。食晚饭前都要嚟试咗先。位置好显眼,因为有人龙。人龙又冇想像中咁多,所以都决定排队,大概等咗十分钟终于轮到啦。首先叫咗七成浓嘅朱古力奶,热度十足,要好小心咁慢慢饮,每一啖都feel到浓浓嘅朱古力味,而且好滑,冇乜杂质,深信各位系唔系朱古力迷都会钟意,超想一啖饮晒佢。朱古力奶令人有啲饱肚嘅感觉,不过都唔理咁多。另外点咗雪糕,有杯装同支装拣。雪糕就有分黑朱古力同埋白朱古力,或者双重口味。钟意咩都试嘅我,就梗系拣咗双重口味啦。卖相一流,亦都系打卡必点之选。雪糕质感结实,但系入口即溶,挑战味蕾享受极限。两样野都系35蚊,因为有7折。希望第时再有优惠一定会再帮衬!
离开青衣附近,知道青衣城有间分店。虽然算早