2023-05-26
🍽 Pause It (北角)📍 北角炮台山电气道183号友邦广场地下18号舖✨难得3日连假,约朋友去bookmark咗嘅Cafe 叹下✨✨🍽烟三文鱼班尼迪克蛋蛋嘅流心做得好,一切开有酒满流心嘅蛋黄😋 酱汁都做得唔错,少少酸,多咗一份清新嘅感觉✨ 烟三文鱼份量都足够嘅👍👍 略嫌面包较硬🍰法式多士配枫糖浆 好丰富嘅配搭,净系水果就有蓝莓、香蕉、红莓、食用花瓣。见到都开心🥰 法式多士好岀色,松松软软,加枫糖浆或者系Cream系好夹嘅配搭😍☕️ Flat white佢哋嘅咖啡非常之eye-catching 👀 拉花做得好好👍👍👍 (小编学过一堂拉花体验班,真系好难,真心respect 咖啡师🫣) ———————————————评分: (5⭐️最高)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再访:⭐️⭐️⭐️#foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies #cafehk
📍 北角炮台山电气道183号友邦广场地下18号舖
🍽烟三文鱼班尼迪克蛋
🍰法式多士配枫糖浆
☕️ Flat white
———————————————
评分: (5⭐️最高)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️