2019-05-17
今晚系女友生日,佢钟爱土耳其菜,之前我黎过觉得气氛几好,所以带左佢黎依度庆祝生日,佢好奇我做咩咁神秘带佢上楼,到左佢先知道系cafe,仲有佢好钟意既猫咪陪住食饭,佢表示高兴佢地主打健康素食餐单,岩晒我依D瘦身男女因为我地唔食羊,所以预先系落单时讲左,老板娘会预先设计菜单问我地,服务好好<<特色沙律配白芝士>>入面有生菜、蕃茄、青瓜,食落酸酸甜甜,配埋白芝士一齐食几夹,口感好清新同开胃蕃茄味道比较清新,入口鲜甜,佢地用既菜好新鲜,所以食出黎特别有味道土耳其南瓜蓉很好吃,放在蘑菇上焗出来更有味道,中间的土耳其芝士十分惹味,配上底部的秘制酱汁,食落个肉质好滑同多汁,味道好香,配埋鸡肉几惹味,好好食,可说是一个惊喜菜式东欧牛肉肠薄饼PIZZA,PIZZA底好香好脆,牛肉肠好有味道整体而言,𩠌菜系一道道咁上,唔系一次过上哂,似食紧私房菜咁,静静地同猫咪玩,食个饭几舒服,整体味道确实唔错,下次会再同黎帮衬另外见佢地有告示会组团去土耳其,可以一边旅游一边学土耳其菜,好似几得意,我都好钟意阳光与海滩另外一定要试既就系coffee on the sand,热沙煮热咖啡,成
佢地主打健康素食餐单,岩晒我依D瘦身男女
<<特色沙律配白芝士>>
另外一定要试既就系coffee on the sand,热沙煮热咖啡,成个过程都好有趣,杯具好靓。饮到最尾会有少少微粒,几特别。