2012-07-03 173 浏览
平时中午好多人,今次夜晚8点到餐厅,竟然冇乜人,有三分二都系吉位,二个人可以宽敞的卡位。是日晚餐有四个选择,不过唔岩食,叫左餐牌的野,其实都可以加廿蚊转餐,有餐包、餐汤、指定饮品(蜂蜜绿茶/黑豆浆...)、甜品(是日甜品:薏米绿豆/果冻)我叫左个带子番茄天使面跟餐。餐包:黑芝麻包仲好热皮脆,有好香芝麻味,good!餐汤:南瓜忌廉汤质感不结不稀,味道不浓不淡,吃得出应该没有加味精,好饮!主菜:带子番茄天使面都几大碟,有四粒带子,带子上面有d鱼子,有d日式,有好多蔬菜,而且都好多番茄汁,不过我覚得今日个汁好似咸左少少,一路食一路覚好渴,饮左好多水,另外我覚得天使面太多,我今日好肚饿都食唔哂。甜品:果冻个质感好似胶胶的大菜糕,有d怪,味道也好似不太新鲜,果味欠奉,入面有三粒椰果,但感觉好似番雪左好耐,质感同味道都变左。我朋友食左一小囗已经唔食,不过我费事浪费食物都食哂。
我叫左个带子番茄天使面跟餐。
餐包:黑芝麻包
仲好热皮脆,有好香芝麻味,good!
餐汤:南瓜忌廉汤
质感不结不稀,味道不浓不淡,吃得出应该没有加味精,好饮!
主菜:带子番茄天使面
甜品:果冻