2023-07-23 1130 浏览
Expresso Alchemy系列咖啡店都主打健康+大份👌🏻Weekend去到人流都几多~要等一阵位咖啡柜位打卡,都有可以坐6个人既长台✌🏻自己去柜台落单,店员会捧餐比我地🪅✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼🍴Cafe Latte (Iced) Almond Milk (+$3.0)夏天就选择冻Latte🎀值得一提有加$3 就有almond milk/oatmilk选择,适合低卡+IBS的人士💗🍴Honey Earl Grey Latte $46呢个无拉花~反而系自己倒入去杯仔里面饮 甜甜地好唔错 都有2 3杯🙈🍴Pesto Chicken Panini三文治里面好足料真系一块块鸡肉,个鸡肉够juicy青酱好夹💓🍴Pesto Marinated Chicken Salad $89同样用上柠檬醋同青酱沙律,呢个价钱无加一有成块鸡胸肉真系够晒饱肚满足😝沙律菜新鲜有番茄仔 抵食必须叫🍴Keto Matcha Rollcake $61周末去到好多款甜品都埋晒🤯Rollcake呢次食左抹茶,真系京都好浓味回甘个款🍵❣️生酮低淀粉质之余唔甜!

Weekend去到人流都几多~要等一阵位
✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼