2018-09-04
今晚约左老公食晚饭,我就拣咗岩岩新开而且以健康为主嘅pizza maru! 门口开扬时尚, 设计色彩缤纷, 地点方便,环境非常舒适。内里宽敞,晚饭时段已经全场满座,好彩我地早左黎呀墙上也标绑住韩式pizza和炸鸡, 看来黎到这里一定要食pizza和炸鸡小食叫咗紫苏炸鱿鱼圈, 即叫即炸新鲜滚热辣, 粉薄香脆, 鱿鱼新鲜弹牙, 唔使点酱都已经够晒味另外小食叫咗香煎带子配鱼子茸, 带子带金黄色, 香滑多汁而且没有雪藏味, 火喉啱啱好 主打点少得叫个香芒海洋pizza, 薄饼除左含有丰富既谷壳类之余,最特别系有绿茶系里面,薄饼好明显见到些少绿色, 非常烟韧而且有口感。 虾非常爽口,芝士味浓郁, 再配上香甜嘅芒果,味道几特别大小刚好,易咬口另外叫咗双拼韩式炸鸡,分别系芝士炸鸡和蜜糖炸鸡, 每款有六件。 炸鸡香脆嫩滑, 含有丰富肉汁, 蜜糖味唔会太甜, 芝士味够香pizza选择真系好多,样样都想试, 尤其是我呢个绿茶控, 好食之余又健康韩式炸鸡可以选择单拼或双拼, 非常弹性呢度仲有手工啤酒饮添
内里宽敞,晚饭时段已经全场满座,好彩我地早左黎呀
大小刚好,易咬口
韩式炸鸡可以选择单拼或双拼, 非常弹性
呢度仲有手工啤酒饮添