2024-05-28
Poking地址:上环苏杭街121号地舖Poking主打低卡路里,高蛋白质既健康餐,健康既食物俾人感觉系唔好食,但依间Poking就做得到色,香,味都有,而且味道仲好好添!今次行过上环先知道原来上环有分店,店舖虽小,但坐得都舒适!主要系食物既卖相,味道,同份量都拿捏得好好!如果你系比较大食既,亦可以再额外加配一啲食物落去碗饭到!但本身份量其实都相当足够!同另一半不约而同叫咗同一款餐,我就再追加多个鸡胸😋😋顺带一提既系依度既刺身饭相当出色,物超所值!😊 款式众多,如果睇极都觉得无款式系啱,亦可以自己DIY挑选食物材料,非常弹性!用餐过程当中,亦见到有不少人会外卖,睇得出依间店既人气颇高!值得支持~Creamy Baby x 2内有三文鱼,牛油果,鸡蛋丝,豆腐,青瓜,蟹籽,木鱼丝,脆炸蒜粒 配 芥末乳酪沙律酱,再额外加多个 慢煮鸡胸寿司饭 $168另外加多杯蜂蜜柚子特饮,清新的柚子香气,口感爽口,带有微酸,十分开胃~
地址:上环苏杭街121号地舖
Creamy Baby x 2