餐厅: 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室
资讯:

2024-11-30 180 浏览
呢间马拉餐厅喺朗豪坊对面虽然喺旺角闹市,不过佢喺上海街所以喺旺中带静嘅地点入到去佢幅,壁画好抢眼仲挂住咗架单车喺度都觉得好特别嘅室内设计同装修用QR code落单叫左槟城香炸卤肉巻同槟城福建虾面等嘢食嘅途中就系冇发现佢个地下系以前细个间学校canteen嘅地砖觉得好有亲切感碗面好好味,虽然预计佢会有啲辣,但系呢系完全唔辣嘅对于我嚟讲最钟意食佢𠮶嚿五花腩,因为有入口即溶嘅感觉个汤底都几好饮唔会好颈渴个卤肉卷卖相可能有啲普通但系食落去都系好脆口虽然佢配咗啲辣嘅酱,但系我觉得如果有喼汁就好啦而家仲新出咗个紫菜肉松咖央多士睇落好吸引,但系我已经食唔落啦,下次再嚟啦
呢间马拉餐厅喺朗豪坊对面
虽然喺旺角闹市,不过佢喺上海街
所以喺旺中带静嘅地点

入到去佢幅,壁画好抢眼
仲挂住咗架单车喺度
都觉得好特别嘅室内设计同装修

用QR code落单
叫左槟城香炸卤肉巻同槟城福建虾面

觉得好有亲切感

最钟意食佢𠮶嚿五花腩,因为有入口即溶嘅感觉
个汤底都几好饮唔会好颈渴

个卤肉卷卖相可能有啲普通
但系食落去都系好脆口
虽然佢配咗啲辣嘅酱,但系我觉得如果有喼汁就好啦

而家仲新出咗个紫菜肉松咖央多士
睇落好吸引,但系我已经食唔落啦,下次再嚟啦