2007-01-07 8 浏览
星期六晚睇完戏已经十一点,外面人头拥拥,唯有转入女人街揾食。今晚想饮西汤,红或白汤,就吃西餐啦,看到这里还有宵夜。上到去无乜人㖞,原来系bar 来的,有几台睇波,有几台吃饭。坐得几舒服,好开心人无人吃烟,如果未禁烟我系唔会上来的。order去烟三文鱼沙律,三十多元,好细好细碟,加了廿二元转餐,怎知无红白汤,得黄汤,南瓜忌廉,其实系南瓜鹰粟粉"显"汤.... order了一个什扒,十分之咸,求祈食左就算。但求可以坐下,点知一食完餐饮都未到就收晒d野,碟刀叉都唔紧要,连tissue 同埋餐纸都收?我地又未卖单,一定唔会再落order吗?算吧啦~ 走的时候见到有人煲烟,唔通呢度就系申请左豁免禁烟既地方?