Bookmark咗呢间餐厅一排,终于有个星期日得闲去试试佢!入门口前见佢menu有几款set lunch,啲食材配搭几得意,所以坐低就同朋友一人点咗个set lunch。等紧上菜嘅时候八挂周围望下,发现佢更花板同餐厅中间都有LED mon,睇嚟夜晚都系party好地方,不过而家仲有限聚令,唔知几时先可以再玩夜啲呢……终于等到上菜,前菜我拣咗意大利蓝纹芝士及苦苣沙律配蜜糖芥末酱。本身好钟意蜜糖芥末酱嘅我,一见到有呢个选择即刻心心眼!好在味道都冇令人失望,沙律几新鲜,爽口多汁,芝士偏软身,奶味香浓,口感绵密,加埋酸甜酱汁食落又fresh 又开胃。主菜我拣咗脆香法式炖醉鸡配蘑菇。平时醉鸡就食得多,所以想试下佢呢个法式整法有咩咁特别。两块鸡排金黄色外型望落就几吸引,外层少少脆身,有香口嘅感觉,入面肉与都仲系好juicy,同埋酒香好够,好惹味!不过食完两块都有少少唔够喉,仲想encore添!另外配菜嘅蘑菇就用咗白酒煮,咸香得嚟亦有鲜味,钟意食浓味嘢嘅人应该会几喜欢。总结:环境:味道:服务:价钱:

总结:
环境: