2020-10-12 462 浏览
又系一个人唔知食乜嘅时候, 喺袋鼠外卖见到呢间有折扣, 记得平时食晏时间经过IFC都多人排队, 咁就试吓啦💃🏻 嗌咗个一人餐, 有前菜, 小食同主食. 选择都几多. 由落order到送到屋企只系20分钟, 准时又够快. 包装好精美, 侍应好细心咁喺盒上面写咗入边嘅食物系乜, 同埋啲食物都够热👍🏻前菜我拣咗 Greenery Salad, 有 burrata 同 salad leaves, 另加 olive oil. 沙津菜够新鲜, 好味. 小食我拣咗 Mini Honey Chicken Wings, 有6只单边鸡翼, 炸得好香, 不过比较油腻.最后主食拣咗 US  Prime  Beef  &  Foie  Gras  Rice. 好邪恶嘅选择, 鹅肝够肥美, 牛肉煎得啱啱好, 唔会太熟又唔会”un”, 再加埋两只太阳蛋同酱汁捞饭. 月巴就系咁样练成的. 另外侍应有用兜将啲𩠌同饭隔开, 十分贴心👍🏻

Greenery  Salad

Mini Honey Chicken Wings
Maybe Honey Chicken Wings

20 分钟 (外卖送餐)
Greenery  Salad
Mini Honey Chicken Wings