Keep your friends close, your sushi even more closer 除夕嚟旺角食港人至爱日本菜鱼生寿司,呢间餐厅价钱经济质素唔错、点咗成枱食物样样见得下人秋刀鱼刺身 (半条)立鮨特上寿司拼盘 (午市) 汤+沙律 免费迷你葱吞拿鱼腩饭鳗鱼樱花虾玉子烧 Sangaria 提子梳打今餐$350有找食到眉开眼笑、每样都okay价钱抵。首先出场嘅秋刀鱼刺身皮光肉滑无鱼腥味、质素新鲜色泽亮透点酸汁带出鲜味!寿司拼盘件件sushi无欺场,海胆creamy、鲜虾口感胶糯爽脆、帆立贝以柚子提味几嫩口、吞拿鱼口感不俗。用$28就加配到碗葱吞拿鱼腩饭、足料鱼蓉软嫩又有七彩芝麻洒面更加香。不得不提嘅仲有鳗鱼樱花虾玉子烧因为我钟意食tamagoyaki,呢度嘅蛋烧得嫩口、中间保留少少流心,有厚鳗鱼块和樱花虾加持几好味。要食现场即制嘅靓玉子烧就要比啲耐性等下

汤+沙律 免费

Sangaria 提子梳打