细妹生日谂住请佢食饭佢话东海食物唔差,特意相约到沙田Home square 新开东海荟午餐,一去到见到门口好多优惠但系睇唔明,入到去坐枱与枱之间都无1.5米距离,唔系有限聚令咩😳不过都嚟咗都试吓啦😏安排坐咗喺房间里面,得五张枱每张枱坐二人都唔算多人,点心纸大部份点心系逐件计,叫咗八样嘢,流汁小笼包完全冇汁☹️胡椒咸菜猪肚好韧👎🏿叉烧六件盛惠$68一入口好硬👎🏿萝卜丝酥饼够热但里边啲馅好咸😣唯一最好食脆皮烧腩仔皮够脆👍其他都一般,员工卫生意识差,见到隔离张枱个客走咗居然枱布都唔换就入咗另外一枱新客😱有冇搞错,好想出声不过都忍住🤭埋单走人,午餐嚟讲以食物质素有折扣都要$400 有啲唔值,最后俾完信用卡,个游魂员工拎住我张信用卡,问我系咪埋单😢我同佢讲你都拎住我张信用卡啦😂

2021-03-02
庆祝纪念