2022-09-25 46 浏览
🔮招牌蟹籽爆辣冷面🦀元朗人气蟹籽爆辣冷面🔥 @very_spicy_cold_noodles ,必食推介,一试难忘!👍外卖打包番屋企,哗一打开,芫荽多到胀爆咗个盒盖,夹开D荽,蟹籽多到满泻呀!成层蟹籽舖满哂系上面,要慢慢拨开先见到D面!份量超多呀!够哂两个人食,每啖面都有蟹籽,捞埋店家秘制冷面汁,口感好正又滋味!冷面有六种辣度:蚊仔辣,小辣,中辣,大辣,爆辣,爆爆爆辣.我咁小儿科都系试小辣就算喇!不过喜欢挑战嘅你地,可以试最高级别,闻说真系辣得好爽!😜🔮爆炒鸡软骨🐔 店家用咗自家酱去炒,惹味香脆,获气十足,上面一样舖咗一层蟹籽,送啤酒超正呀!!
🔮招牌蟹籽爆辣冷面🦀

🔮爆炒鸡软骨🐔
招牌蟹籽爆辣冷面
爆炒鸡软骨
题外话/补充资料: 小店餐牌仲有好多唔同嘅爆辣选择,而且D食物名同海报都好有创意,值得一赞!
2022-05-30
招牌蟹籽爆辣冷面