2023-10-24 55 浏览
牛小扒寿喜烧佢面头上有6块牛左右,另外有金菇同娃娃菜。而寿喜烧汤底,咸甜适中。另外加咗个稻庭乌冬,成个好似求签筒咁,好特别。牛小扒份量就唔系太多,但系味道都唔错。鳕鱼片新鲜烧出嚟好脆,鳕鱼味都好浓夹埋美乃滋酱,十分香口,令到我系咁食,食唔停口!鹅肝寿司鹅肝寿司佢几大件,剩返鹅肝都差啲跌出黎。鹅肝食入口油脂感好饱满,成口都有好满足既感觉,真系值得一试!烧物今次都叫咗大量烧物,有安格斯牛葱卷,鳗鱼,鸡翼,鸡软骨同牛舌。佢烧物既水准几好,另外有黑椒猪颈肉,佢猪颈肉又厚又弹牙,都果算系厨师推介一种。环境最后佢环境清幽,入边装修都好日式,亦都有唔同嘅清酒可以饮。今日我哋坐卡位,下次可以试吓坐吧枱,我谂会有别有一番风味。
牛小扒寿喜烧

鳕鱼片