2021-09-18
🍣玉子寿司💵12🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 为1客2件,玉子好大块😂但玉子煎到竉咗少少,食落有啲苦~🥗蟹子沙律💵30🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 有巨多蟹子,都大碗既~🧀芝士年糕💵38🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有3旧芝士年糕,但味道我就觉得一般般,因为入面劲少芝士🥲🍣三文鱼子亲子卷💵36🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀得1旧,对我黎讲都有啲贵,其实我想要三文子军舰🥲但menu上无既~啲饭比三文鱼包围住,上面三文鱼子都多既,都新鲜既~🍣三文鱼腩寿司💵26🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀为1客有2件,旧饭细细地,而三文鱼腩切得岩岩好,都不错~🍣葱粒吞拿鱼亲子卷💵23🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 得1旧,亲子卷都系有三文鱼包住旧饭,面头既吞拿鱼蓉都好多,食落都新鲜既~🍣火炙三文鱼酱油渍💵14🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 为1客2件😂个人口味唔同,成个口味唔夹,唔岩我食,面头原来系啲梅蓉~☀️整体而言,等候时间劲耐,本身话30分钟,之后再话等15分钟,最后都系要再唔知几耐🥲不过都明白有时太多单做唔切既~不过食物选择唔多,某啲价钱都有啲贵,食完好口干,重点系付款方式唔太方便,只收现金,要注意⚠️
🍣玉子寿司💵12
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
为1客2件,玉子好大块😂但玉子煎到竉咗少少,食落有啲苦~
🥗蟹子沙律💵30
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
有巨多蟹子,都大碗既~
🧀芝士年糕💵38
有3旧芝士年糕,但味道我就觉得一般般,因为入面劲少芝士🥲
🍣三文鱼子亲子卷💵36
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
啲饭比三文鱼包围住,上面三文鱼子都多既,都新鲜既~
🍣三文鱼腩寿司💵26
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
为1客有2件,旧饭细细地,而三文鱼腩切得岩岩好,都不错~
🍣葱粒吞拿鱼亲子卷💵23
🍣火炙三文鱼酱油渍💵14